logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
rendang telur itikRendang Telur Itik
in kokosmelk gestoofde gekruide eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren, gekookt
200 ml dikke kokosmelk (kental)
50 gr gerapste kokos, geroosterd
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 eetl palmsuiker
1 eetl asamwater

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
1 eetl zout
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Verhit een pan en bak de bumbu samen met het kunyit blad, de jeruk purut, de salam, de palmsuiker en het asamwater voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook en kook totdat het wat indikt.
Voeg dan de eieren en de kokos toe en kook totdat de olie vrijkomt en de saus is ingedikt. Serveer

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160943