banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
rendang telur itikRendang Telur Itik
in kokosmelk gestoofde gekruide eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren, gekookt
200 ml dikke kokosmelk (kental)
50 gr gerapste kokos, geroosterd
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 eetl palmsuiker
1 eetl asamwater

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
1 eetl zout
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Verhit een pan en bak de bumbu samen met het kunyit blad, de jeruk purut, de salam, de palmsuiker en het asamwater voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook en kook totdat het wat indikt.
Voeg dan de eieren en de kokos toe en kook totdat de olie vrijkomt en de saus is ingedikt. Serveer
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668173