Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
rendang telur itikRendang Telur Itik
in kokosmelk gestoofde gekruide eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren, gekookt
200 ml dikke kokosmelk (kental)
50 gr gerapste kokos, geroosterd
1 kunyit blad
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
1 eetl palmsuiker
1 eetl asamwater

Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
1 eetl zout
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Verhit een pan en bak de bumbu samen met het kunyit blad, de jeruk purut, de salam, de palmsuiker en het asamwater voor 3 minuten.
Voeg dan de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook en kook totdat het wat indikt.
Voeg dan de eieren en de kokos toe en kook totdat de olie vrijkomt en de saus is ingedikt. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411198