banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sate Serepeh - sate van gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Serepeh
sate van gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
5 kippenlever/spiermaag, gekookt
1/2 theel zout
1/2 theel limoen, sap
2 jeruk purut blaadjes
1 salam blad
350 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl olie
15 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
5 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Wrijf het vlees in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Rijg het vlees daarna aan de stokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook.
Schep de saus over de sate. Rooster de sate daarna boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar en besprenkel het regelmatige met de saus.
Serveer de sate met lontong en de overgebleven saus

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40091678