banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Sate Hati Ampela Bumbu Bacem - sate van zoet gestoofde kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sate Hati Ampela Bumbu Bacem
sate van zoet gestoofde kippenlevers

Bahan-bahan:
inbgrediënten:
8 kippenlevers
8 spiermagen
500 ml kokoswater
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 eetl palmsuiker
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel asam jawa
2 eetl olie
14 sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten, geroosterd
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levers en de spiermagen in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, het vlees, de salam, de serai, de palmsuiker, de kecap, het zout, de peper en de asam en kook totdat het vocht vrijwel is verdampt. Meng dan de olie erdoor.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Regelmatig besprenkelen met de saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559440