Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sate Brutu - sate van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sate Brutu
sate van kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
1 theel limoensap
2 eetl kecap manis
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumar
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes en marineer deze met de kecap en het limoensap voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kip met de bumbu en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rijg de kip daarna aan de stokjes en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje langzaam goudbruin en gaar. Besprenkel de sate regelmatig met de marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015964