logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sate Brutu
sate van kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
1 theel limoensap
2 eetl kecap manis
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumar
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes en marineer deze met de kecap en het limoensap voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kip met de bumbu en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rijg de kip daarna aan de stokjes en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje langzaam goudbruin en gaar. Besprenkel de sate regelmatig met de marinade.

Add comment

Submit

who is online

We have 168 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140255