1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Brutu
sate van kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
1 theel limoensap
2 eetl kecap manis
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1/2 theel ketumar
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes en marineer deze met de kecap en het limoensap voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kip met de bumbu en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rijg de kip daarna aan de stokjes en rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje langzaam goudbruin en gaar. Besprenkel de sate regelmatig met de marinade.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253595