banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Babi cien a yo

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Babi cien a yo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kleine aardappelen
300 gr varkensvlees
1 eetl ketjap manis
200 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel peper
zout naar smaak
3 witte uien
olie

Haluskan:
boemboe:
1 eetl taotjo
5 cm gember (jahe/djahé)
1 theel ketumbar
5 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aardappelen in plakken/partjes en het vlees in stukjes. Snijd de uien fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak de aardappeln bruin. Laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in de wok/wadjan wat extra olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Dan de ketjap, de peper en het zout en de bouillon samen met de ui toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Dan de aardapplen toevoegen en nog 2 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683809