banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Kenus Mebase Bali 2 - jonge inktvis op balinese wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kenus Mebase Bali 2
jonge inktvis op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr baby inktvis (anders stevige visfilets)
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
5 sjalotten
2 rode lomboks
240 ml kippen bouillon
125 gr base be pasih (zie recept)
1 eetl limoensap
5 takjes kemangi (citroenbasilicum)
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in blokjes, de sjalotten in plakjes en hak de kemangi. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten, de lomboks en de intvis voor 2 minuten. Voeg dan de base toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kemangi en de bouillon toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Meng het zout, de peper en het limoensap erdoor en garneer het met gehakte kemangi en bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554987