Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Kenus Mebase Bali 2 - jonge inktvis op balinese wijze

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kenus Mebase Bali 2
jonge inktvis op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr baby inktvis (anders stevige visfilets)
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
5 sjalotten
2 rode lomboks
240 ml kippen bouillon
125 gr base be pasih (zie recept)
1 eetl limoensap
5 takjes kemangi (citroenbasilicum)
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in blokjes, de sjalotten in plakjes en hak de kemangi. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten, de lomboks en de intvis voor 2 minuten. Voeg dan de base toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kemangi en de bouillon toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Meng het zout, de peper en het limoensap erdoor en garneer het met gehakte kemangi en bawang goreng.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131