banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 18 minutes ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Kenus Mebase Bali 2 - jonge inktvis op balinese wijze
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kenus Mebase Bali 2
jonge inktvis op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr baby inktvis (anders stevige visfilets)
1/2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
5 sjalotten
2 rode lomboks
240 ml kippen bouillon
125 gr base be pasih (zie recept)
1 eetl limoensap
5 takjes kemangi (citroenbasilicum)
1 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng
2 takjes kemangi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in blokjes, de sjalotten in plakjes en hak de kemangi. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotten, de lomboks en de intvis voor 2 minuten. Voeg dan de base toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de kemangi en de bouillon toevoegen en 3 minuten laten sudderen. Meng het zout, de peper en het limoensap erdoor en garneer het met gehakte kemangi en bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39560299