1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Ketjap 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr hamlappen
1 limoen (sap)
mespunt suiker
2 eetl ketjap manis
200 ml water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
4 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en wrijf deze in met de boemboe, de ketjap, de suiker en het limoensap. Laat dit 30 minuten marineren.
Verhit in een wok/wadjan het water en voeg het vleesmengsel toe en stoof het vlees langzaam gaar. Eventueel wat water toevoegen.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992767