logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Babi Ketjap 3


Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr varkensfricandeau
200 ml ketjap manis
3 eetl olie
1/4 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
1/2 theel peper
1 mespunt zout
225 ml kippenbouillon (zie recept)

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom lichtbruin. Voeg dan de boemboe toe samen met de ketjap en de bouillon. Dan de nootmuskaat, de kruidnagels en de peper en zout toevoegen. Sudder het vlees zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 260 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420348