Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Sambal Goreng Babi Taoco - gebakken varkensvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Goreng Babi Taoco
gebakken varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
3 eetl taoco
5 rode lomboks
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm laos, gekneusd
1 theel trassi
1 theel asem
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten in plakjes, de lomboks in reepjes en de knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sajlotten, de knoflook, de lomboks, de knoflook, de asem, de trassi en de laos voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Vervolgens de ketjap, de taoco en het zout toevoegen en laat het geheel nog 15 minuten sudderen. Roer het zout en de nootmuskaat erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266