logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Goreng Babi Nier
varkensniertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr varkensniertjes
water
2 rode lomboks
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 dunne prei
1 theel trassi
zout naar smaak
peper naar smaak
1/4 theel nootmuskaat
2 eetl ketjap manis
225 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook eerst de niertjes met het zout gaar in het water en snijd deze daarna in polkajes. Snijd de lomboks in ringetjes en de sjalotten met de knoflook fijn. Snijd de prei fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de niertjes, de prei, de ketjap en de peper, het zout en de nootmuskaat toe. Dan het water (225 ml) toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176473