1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate blengong masak
sate van drooggebakken pittig gekruide eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend (900 gr)
50 gr pinda's
400 ml water
4 theel zout
1 theel palmsuiker
500 ml santen cair
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
3 rode rawits
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit
2 cm jahe
1/2 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in zes stukken. Rooster de pinda's en pureer deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de pinda's toe en meng dit goed. Voeg de eend toe en bak deze totdat het verkleurd. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en bak dit droog. Dan de santen toevoegen en kook het geheel droog en gaar.
Steek door de eend een sateprikker en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34638936