banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pecil Tahu - tahu met groenten en saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pecil Tahu
tahu met groenten en saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
200 gr tauge
1/2 komkommer
olie
water

bahan-bahan saus
ingrediënten:
1 theel trassi
2 rode lomboks
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
2 eetl kecap manis
2 eetl azijn
2 eetl knoflook
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge kort en laat deze daarna snel afkoelen in koud water en uit laten lekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Wrijf of maal de ingriënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor de kecap en de azijn. Hak de selderij fijn. Meng de tahu met de tauge en komkommer en giet de saus erover. Strooi de selderij erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37923512