banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Pecil Tahu - tahu met groenten en saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pecil Tahu
tahu met groenten en saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tahu
200 gr tauge
1/2 komkommer
olie
water

bahan-bahan saus
ingrediënten:
1 theel trassi
2 rode lomboks
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
2 eetl kecap manis
2 eetl azijn
2 eetl knoflook
1/2 theel jinten

Taburan:
garnering
2 takjes selderij

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de tahu goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge kort en laat deze daarna snel afkoelen in koud water en uit laten lekken. Snijd de komkommer in plakjes.
Wrijf of maal de ingriënten voor de suas fijn tot een pasta en meng hierdoor de kecap en de azijn. Hak de selderij fijn. Meng de tahu met de tauge en komkommer en giet de saus erover. Strooi de selderij erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39817516