spare ribs in groene curry
ingrediënten:
200 gr spare ribs
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rietsuiker
1 theel zout
100 ml water
garnering:
basilicumblaadjes
Bereiding:
Snijd de spare ribs in korte stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de curry pasta toe en meng dit goed. Vervolgens het vlees en het water toevoegen en dit geheel zachtjes voor 20 minuten afgesloten laten stoven. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer de curry gegarneerd met wat grof gehakte basilicumblaadjes.
200 gr spare ribs
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rietsuiker
1 theel zout
100 ml water
garnering:
basilicumblaadjes
Bereiding:
Snijd de spare ribs in korte stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de curry pasta toe en meng dit goed. Vervolgens het vlees en het water toevoegen en dit geheel zachtjes voor 20 minuten afgesloten laten stoven. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer de curry gegarneerd met wat grof gehakte basilicumblaadjes.