zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Myeolchibokkeum - gebakken gedroogde ansjovis
- Angsa Isi - mild gekruide en gevulde gans
- Galbi 갈비 - geroosterde spareribs
- Kà i òp - geroosterde kip
- Babi koetjai
- Dadar Unti - pannenkoekjes gevuld met gezoet geraspte kokos
- Dadar Ayam Hati - Omelet met Kippenlevertjes
- Nam Jim Jeaw - dipsaus voor gegrild vlees of vis
- Ayam Goreng Bandung (Sunda) - gebakken gekruide kip
- Empal Daging Manis - droog gebakken zoet rundvlees
Gang Khiew Wan Gardook Mu - spare ribs in groene curry


Gang Khiew Wan Gardook Mu
spare ribs in groene curry
spare ribs in groene curry
ingrediënten:
200 gr spare ribs
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rietsuiker
1 theel zout
100 ml water
garnering:
basilicumblaadjes
Bereiding:
Snijd de spare ribs in korte stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de curry pasta toe en meng dit goed. Vervolgens het vlees en het water toevoegen en dit geheel zachtjes voor 20 minuten afgesloten laten stoven. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer de curry gegarneerd met wat grof gehakte basilicumblaadjes.
200 gr spare ribs
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rietsuiker
1 theel zout
100 ml water
garnering:
basilicumblaadjes
Bereiding:
Snijd de spare ribs in korte stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de curry pasta toe en meng dit goed. Vervolgens het vlees en het water toevoegen en dit geheel zachtjes voor 20 minuten afgesloten laten stoven. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer de curry gegarneerd met wat grof gehakte basilicumblaadjes.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.