Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gang Khiew Wan Gardook Mu - spare ribs in groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Khiew Wan Gardook Mu
spare ribs in groene curry
ingrediënten:
200 gr spare ribs
2 eetl groene curry pasta (zie recept)
200 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl rietsuiker
1 theel zout
100 ml water

garnering:
basilicumblaadjes

Bereiding:
Snijd de spare ribs in korte stukken. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de curry pasta toe en meng dit goed. Vervolgens het vlees en het water toevoegen en dit geheel zachtjes voor 20 minuten afgesloten laten stoven. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel nog 20 minuten zachtjes laten sudderen. Serveer de curry gegarneerd met wat grof gehakte basilicumblaadjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930