Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Kur Gar Dook Mu - gekruide krabbetjes / spare ribs

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gang Kur Gar Dook Mu
gekruide krabbetjes / spare ribs
ingrediënten:
500 gr krabbetjes / spare ribs
1 theel limoensap
2 eetl gele curry pasta (zie recept)
2 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
2 eetl vissaus (nam pla)
125 ml kokosmelk
200 ml water

bereiding:
Meng de kokosmelk met de curry pasta, de vissaus, het zout, de suiker en het limoensap tot een marinade. Snijd de spare ribs in stukjes en voeg deze toe aan de marinade en laat dit een nachtje intrekken. Verhit in een wok het water en voeg de spareribs toe en laat het zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt en het vet is vrijgekomen. Bak daarna de spareribs in het eigen vet voor 10 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733