Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gang Kur Gar Dook Mu - gekruide krabbetjes / spare ribs

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gang Kur Gar Dook Mu
gekruide krabbetjes / spare ribs
ingrediënten:
500 gr krabbetjes / spare ribs
1 theel limoensap
2 eetl gele curry pasta (zie recept)
2 theel palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout
2 eetl vissaus (nam pla)
125 ml kokosmelk
200 ml water

bereiding:
Meng de kokosmelk met de curry pasta, de vissaus, het zout, de suiker en het limoensap tot een marinade. Snijd de spare ribs in stukjes en voeg deze toe aan de marinade en laat dit een nachtje intrekken. Verhit in een wok het water en voeg de spareribs toe en laat het zachtjes sudderen totdat al het vocht is verdampt en het vet is vrijgekomen. Bak daarna de spareribs in het eigen vet voor 10 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 199 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810