banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pecak Tempe - gekruide in kokosmelk gestoofde tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pecak Tempe
gekruide in kokosmelk gestoofde tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr tempe
150 ml kokosmelk (van 1/2kokosnoot)

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 cm kencur
1/2 theel terasi/trasi
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
3 jeruk purut blaadjes, zonder nerf

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng aan de kook. voeg dan de tempe toe en kook totdat het vocht is verdampt.
Schep de tempe uit de pan. Verhit een pan en bak de tempe bruin en besprenkel deze regelmatig met de saus. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933281