banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tab Wan Phed - salade van kippenlevertjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tab Wan Phed
salade van kippenlevertjes
Ingrediënten:
250 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr kippenlevers
1 rode sjalot
enkele bladeren lange koriander
2 eetl rijst
2 eetl chilipeper
2 theel suiker
4 theel vissaus (nam pla)
1 limoen (sap)
muntblad
koriander
bosui

Garnering:
komkommer
kousenband
takjes Thais basilicum

Bereiding: Rooster de rijst droog in een koekepan en maal deze daarna fijn totdat er 2 theel te gebruiken zijn. Doe dit hetzelfde met de chilipepers. Snijd de munt fijn evenals de koriander en snijd de bosui in ringetjes. Van deze 3 moeten er ook 2 theel zijn. Snijd de sjalot in dunne plakjes en de koriander indunne reepjes. Snijd de komkommer in plakjes, de kouseband in kleine stukjes.
Verhit in een pan de bouillon en kook hierin de kippenlevertjes gaar en laat deze daarna uitlekken. Meng de levertjes daarna met de ingrediënten en garneer deze met de komkommer, de kouseband en de basilicumblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558036