banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Tab Wan Phed - salade van kippenlevertjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tab Wan Phed
salade van kippenlevertjes
Ingrediënten:
250 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr kippenlevers
1 rode sjalot
enkele bladeren lange koriander
2 eetl rijst
2 eetl chilipeper
2 theel suiker
4 theel vissaus (nam pla)
1 limoen (sap)
muntblad
koriander
bosui

Garnering:
komkommer
kousenband
takjes Thais basilicum

Bereiding: Rooster de rijst droog in een koekepan en maal deze daarna fijn totdat er 2 theel te gebruiken zijn. Doe dit hetzelfde met de chilipepers. Snijd de munt fijn evenals de koriander en snijd de bosui in ringetjes. Van deze 3 moeten er ook 2 theel zijn. Snijd de sjalot in dunne plakjes en de koriander indunne reepjes. Snijd de komkommer in plakjes, de kouseband in kleine stukjes.
Verhit in een pan de bouillon en kook hierin de kippenlevertjes gaar en laat deze daarna uitlekken. Meng de levertjes daarna met de ingrediënten en garneer deze met de komkommer, de kouseband en de basilicumblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39549111