Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tab Wan Phed - salade van kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tab Wan Phed
salade van kippenlevertjes
Ingrediënten:
250 ml kippenbouillon (zie recept)
100 gr kippenlevers
1 rode sjalot
enkele bladeren lange koriander
2 eetl rijst
2 eetl chilipeper
2 theel suiker
4 theel vissaus (nam pla)
1 limoen (sap)
muntblad
koriander
bosui

Garnering:
komkommer
kousenband
takjes Thais basilicum

Bereiding: Rooster de rijst droog in een koekepan en maal deze daarna fijn totdat er 2 theel te gebruiken zijn. Doe dit hetzelfde met de chilipepers. Snijd de munt fijn evenals de koriander en snijd de bosui in ringetjes. Van deze 3 moeten er ook 2 theel zijn. Snijd de sjalot in dunne plakjes en de koriander indunne reepjes. Snijd de komkommer in plakjes, de kouseband in kleine stukjes.
Verhit in een pan de bouillon en kook hierin de kippenlevertjes gaar en laat deze daarna uitlekken. Meng de levertjes daarna met de ingrediënten en garneer deze met de komkommer, de kouseband en de basilicumblaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950