banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Thaise kerriekip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Thaise kerriekip

ingrediënten:
500 gr in reepjes gesneden kipfilet
2 eetl. groene curry pasta
2 teentjes knoflook, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
3 cm gember, fijngesneden
375 ml kokosmelk
1 bosje thaise basilicumblaadjes
2 djeruk perut blaadjes
2 eetl. vissaus (nam pla)
3 eetl. olie
1 eetl. sesamolie
een beetje gembersiroop

garnering:
grofgesneden korianderblaadjes

bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak daarin de reepjes kip bruin. Voeg dan de ui, de knoflook, de groene currypasta en bak dit verder voor 3 minuten. Voeg dan de gember, de basilicum, de djeruk perut blaadjes en de kokosmelk toe. Laat het geheel zachtjes voor 5 minuten stoven. Voeg als laatste de gembersiroop, de vissaus en en sesamolie toe en roer alles goed.
Eventueel naar smaak nog wat vissaus toevoegen. Garneer het gerecht met de korianderblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674895