Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Tom ka kai

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tom ka kai
Een lekker kipgerecht.
ingrediënten
500 g kippebouten in stukjes gesneden
2 rode Lomboks (Spaanse pepers)
3 cm laos
5 sjalotten
2 serehstengels
vissaus
limoen
400 ml cocosmelk
Thaise koriander
1 zakje lobo tom ka saus
2 eetl arachideolie
bereiding
Fruit de fijngesneden sjalotten en de fijngesneden lomboks in 2 eetlepels arachideolie in een pan voor 5 minuten. Voeg dan de laos en de gekneusde sereh toe.
Voeg 500 g kippebouten toe. Bak deze mee voor 5 minuten. Voeg dan 1 liter water en het zakje tom ka saus toe en laat de soep een half uurtje trekken.Voeg dan het blik cocosmelk toe en naar smaak vissaus toe. Eventueel water toevoegen.
Serveer de soep met schijfjes limoen en gehakte koriander als garnering.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936634