banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 14 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Cumi cabe serpih - pittig gebakken inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cumi cabe serpih
pittig gebakken inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr intkvis
2 eetl olie
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 lenteui
 
Haluskan:
bumbu:
3 eetl chili olie
1 eetl palmsuiker
1/2 eetl sesamolie
1 eetl kecap manis
1 1/2 theel Szechuan peper
1 1/2 eetl gedroogde gehakte lombok
 
Taburan:
garnering:
2 eetl koriander blaadjes, gehakt
1 eetl sesamzaad, geroosterd
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in stukjes. Snij de knoflook fijn, rasp de jahe en snijd de lenteui in dunne reepjes. Meng de ingrediënten voor de bumbu door elkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de intvis gaar en schep deze uit de pan. Voeg de knoflook, de jahe en de lenteui toe en bak dit voor 2 minuten. Dan de intvis en de bumbu toevoegen en bak dit voor 1 minuut. Strooi de koriander en de sesamzaad erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40097861