banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Cumi Balado dengan Paprika - gestoofde inktvis in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cumi Balado dengan Paprika
gestoofde inktvis in saus

Baha-bahan:
ingrediënten:
750 gr. inktvis
15 kemangi blaadjes
2 salam blad
1 serehstengel
1 paprika
7 peteh bonen
100 ml kippenbouillon (zie recept)
1 limoen
1 theel zout
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
10 rode rawits
5 kemiri noten
3 cm jahe
1 cm laos
1/2 theel kencur
2 theel kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Besprenkel de inktvis met het sap van de limoen en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de paprika in dunne reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de sereh en de salam. Voeg dan de paprika en de peteh toe en bak dit voor een paar minuten. Voeg dan de inktvis en de bouillon toe en laat dit zachtjes sudderen. Voeg dan de kemangi toe en laat het verder sudderen totdat alles gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 250 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559220