Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Cumi Bakar Bumbu Lengkuas - gebakken of geroosterde gekruide inktvis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cumi Bakar Bumbu Lengkuas
gebakken of geroosterde gekruide inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
1 limoen, sap
sate stokjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 rode rawits
1 tomaat
3 cm lengkuas/laos, geraspt
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvissen schoon en verwijder de harde delen. Wrijf de inktvissen in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de inktvis en rijg deze aan de stokjes. Wrijf de inktvis in met de olie en bak of rooster het daarna gaar.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248267