logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cumi Bakar Bumbu Lengkuas
gebakken of geroosterde gekruide inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
1 limoen, sap
sate stokjes
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 rode rawits
1 tomaat
3 cm lengkuas/laos, geraspt
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de inktvissen schoon en verwijder de harde delen. Wrijf de inktvissen in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de inktvis en rijg deze aan de stokjes. Wrijf de inktvis in met de olie en bak of rooster het daarna gaar.


Add comment

Submit

who is online

We have 41 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160746