banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gule Ikan Bali - vis op balinese wijze

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gule Ikan Bali
vis op balinese wijze

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witvis
1/2 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl tapioca bloem
6 eetl olie

Bahan-bahan saus:

ingrediënten saus:
1 theel trasi
2 rode uien
3 cm jahe
2 cm laos
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl asem
250 ml water

Taburan:

garnering:
gehakte koriander blaadjes

Cara membuat:

bereiding:
Wrijf of maal de trasi, de uien, de jahe, de laos, de rawits en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, de asem en het water toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen.
Snijd de vis in stukjes en besprenkel dit met het limoensap, het zout en de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de vis voor 2-3 minuten. Schep de vis eruit en voeg deze toe aan de saus.
Laat de saus met de vis nog 3 minuten zachtjes sudderen. Strooi de koriander erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570314