Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gule Ikan Bali
viscurry op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witvis
1/2 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl tapioca bloem
6 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 theel trasi
2 rode uien
3 cm jahe
2 cm laos
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl asem
250 ml water

Taburan:
garnering:
gehakte koriander blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de trasi, de uien, de jahe, de laos, de rawits en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, de asem en het water toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Snijd de vis in stukjes en besprenkel dit met het limoensap, het zout en de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de vis voor 2-3 minuten. Schep de vis eruit en voeg deze toe aan de saus. Laat de saus met de vis nog 3 minuten zachtjes sudderen. Strooi de koriander erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438509