banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Gule Ikan Bali
viscurry op balinese wijze
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr stevige witvis
1/2 limoen (sap)
zout naar smaak
1 eetl tapioca bloem
6 eetl olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
1 theel trasi
2 rode uien
3 cm jahe
2 cm laos
3 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap manis
1 eetl asem
250 ml water

Taburan:
garnering:
gehakte koriander blaadjes

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de trasi, de uien, de jahe, de laos, de rawits en de knoflook fijn tot een pasta. Verhit in een wok 2 eetl olie en fruit de pasta voor 2 minuten. Voeg dan de kecap, de asem en het water toe en laat dit 2 minuten zachtjes sudderen. Snijd de vis in stukjes en besprenkel dit met het limoensap, het zout en de bloem. Verhit in een pan de olie en bak de vis voor 2-3 minuten. Schep de vis eruit en voeg deze toe aan de saus. Laat de saus met de vis nog 3 minuten zachtjes sudderen. Strooi de koriander erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970892