Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asinan okan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan okan

Bahan-bahan:
Ingredienten:
2,5 komkommers
3 theel. zout
2 rode lombok
3 sjalotjes
100 gr ongezouten geroosterde pinda's
2 eetl. limoensap
2 theel. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd de kokommer dun en fijn. Meng het met het zout en laat het even staan. Pers dan het vocht eruit. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn samen met de sjalotten. Maal de pinda's fijn. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018072