logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Asinan okan

Bahan-bahan:
Ingredienten:
2,5 komkommers
3 theel. zout
2 rode lombok
3 sjalotjes
100 gr ongezouten geroosterde pinda's
2 eetl. limoensap
2 theel. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd de kokommer dun en fijn. Meng het met het zout en laat het even staan. Pers dan het vocht eruit. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn samen met de sjalotten. Maal de pinda's fijn. Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180686