Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asinan Okan - Zoetzure komkommer met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Okan
Zoetzure komkommer met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
3 theel zout
1 rode lombok
4 sjalotten
100 gr pinda's
1/2 limoen (sap)
2 theel palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de pinda's droog in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Verwijder het zaad van de komkommers en rasp deze fijn. Meng de komkommer het het zout en pers het vocht eruit. Onpit de lombok en snijd deze net als de sjalloten fijn. Meng alle ingrediënten dan goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030094