Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Asinan Okan - Zoetzure komkommer met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Okan
Zoetzure komkommer met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
3 theel zout
1 rode lombok
4 sjalotten
100 gr pinda's
1/2 limoen (sap)
2 theel palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de pinda's droog in een koekepan en wrijf of maal deze daarna fijn. Verwijder het zaad van de komkommers en rasp deze fijn. Meng de komkommer het het zout en pers het vocht eruit. Onpit de lombok en snijd deze net als de sjalloten fijn. Meng alle ingrediënten dan goed door elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935286