banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Rajang Ayam - kip in een pittige rode saus uit Lombok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Rajang Ayam
kip in een pittige rode saus uit Lombok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
9 sjalotjes
3 salam blaadjes
3 cm lengkuas/laos
4 tomaten
250 ml heet water
olie

Haluskan:
bumbu:
6 rode lomboks
6 rode rawits
4 teentjes knoflook
1 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel palmsuiker
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water en blancheer de tomaten. Verwijder de schil en pureer daarna de tomaten. Snijd de kip in stukjes en de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bumbu, de salam en de laos toe en bak voor 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze totdat het van kleur verandert.
Dan de tomaten toevoegen en meng goed. Vervolgesn het water toevoegen en kook het geheel verder gaar en totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669223