Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Printil Ayam Masak Tomat - gehaktballetjes in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Printil Ayam Masak Tomat
gehaktballetjes in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippengehakt
1/2 theel zout
1/4 theel ketumbar
1 tomaat
4 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 lente-ui
100 ml water
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaat in stukjes en de lente-ui in stukjes van 1/2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten van de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het gehakt met het zout en de ketumbar en vorm hiervan kleine balletjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de rawits toe en bak deze zacht.
Voeg dan de balletjes toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het zout, de peper en de plamsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water en de bouillon toevoegen en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916739