banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Printil Ayam Masak Tomat - gehaktballetjes in een pittige rode saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Printil Ayam Masak Tomat
gehaktballetjes in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kippengehakt
1/2 theel zout
1/4 theel ketumbar
1 tomaat
4 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 lente-ui
100 ml water
100 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 tomaten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tomaat in stukjes en de lente-ui in stukjes van 1/2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten van de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het gehakt met het zout en de ketumbar en vorm hiervan kleine balletjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de rawits toe en bak deze zacht.
Voeg dan de balletjes toe en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het zout, de peper en de plamsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water en de bouillon toevoegen en kook het verder gaar. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37423448