logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal poja
 
Bahan-bahan:
ingrdiënten::
5 eetl kokos
1 theel trassi
1 eetl ketumbar
1 theel laos
4 jeruk-purutbladeren
1/2 theel zout

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de bladeren ragfijn. Verhit een wok/wadjan en bak de kokos droog goudbruin. Meng daarna alle overige ingredënten erdoor heen en bak nog even verder voor 2 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 161 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151512