zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rawon Daging
- Foo yong hay - omelet met krab
- Yum Tawai - gemengede groenten met saus
- Pla Samlee Dad Deow - Gebakken vis met mangosalade
- Pad Kee Mao - dronken kip
- Lemper - gevulde kleefrijst rolletjes
- Pad mee korat ped - Bami Korat wijze
- Daging Age - rundvlees met kokos
- Kho Phat - gebakken rijst
- Ansjovis bouillon 2 - met zeewier
Kluay Tod - gebakken bananen


Kluay Tod
gebakken bananen
gebakken bananen
Ingrediënten:
8 kleine bananen
175 gr rijstmeel
60 gr tapioca meel
1/2 eetl baking soda / gist
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
125 ml gerapste kokos
225 ml water
olie
Bereiding:
Meng alle ingrediënten behalve de bananen en de olie tot een homogeen mengsel. Snijd de bananen in de lengte in vieren en meng dit met het mengsel.
Verhit in een wok de olie en frituur de bananen goudbruin. Laat de bananen voor het serveren uitlekken op keukenpapier.
8 kleine bananen
175 gr rijstmeel
60 gr tapioca meel
1/2 eetl baking soda / gist
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
125 ml gerapste kokos
225 ml water
olie
Bereiding:
Meng alle ingrediënten behalve de bananen en de olie tot een homogeen mengsel. Snijd de bananen in de lengte in vieren en meng dit met het mengsel.
Verhit in een wok de olie en frituur de bananen goudbruin. Laat de bananen voor het serveren uitlekken op keukenpapier.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.