banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Masak Hitam Jambi - rundvlees in donkere saus uit Jambi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Masak Hitam Jambi
rundvlees in donkere saus uit Jambi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
100 gr geraspte kokos
1/4 theel jinten
1/4 theel anijs
1 theel ketumbar
2 cm kaneel
1/4 theel nootmuskaat
1/2 theel peper
1/2 theel zout
5 eetl kecap manis
500 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
2 cm jahe
1 sereh, witte deel
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Rooster de kokos droog in een pan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het vlees met de bumbu, de kokos, de jinten, de anijs, de ketumbar, de kaneel, de nootmuskaat, de peper en het zout en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en voeg het vlees met de kruiden en de kecap toe en roer alles goed door elkaar. Dan beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen en kook het vlees gaar en totdat de saus in ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683809