1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ayam Kecap
Gebakken kip in gekruide kecapsaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm laos, gekneusd
1 bosuitje
olie
3 salam blad
3 limoenen (sap)
200 ml ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes evenals het bosuitje. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur hierin de kip goudsbruin. Schep de kip uit de wok/wadjan en laat deze daarna uitlekken. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten, de knoflook, de laos, de salam en de lomboks voor 2 minuten en voeg dan het limoensap en de ketjap toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten stoven. Vervolgens de kip met het bosuitje en het zout toevoegen en nog 1 à 2 minuten laten bakken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898