1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Goreng Ayam Kecap
Gebakken kip in gekruide kecapsaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 cm laos, gekneusd
1 bosuitje
olie
3 salam blad
3 limoenen (sap)
200 ml ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes evenals het bosuitje. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur hierin de kip goudsbruin. Schep de kip uit de wok/wadjan en laat deze daarna uitlekken. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit in deze olie de sjalotten, de knoflook, de laos, de salam en de lomboks voor 2 minuten en voeg dan het limoensap en de ketjap toe en laat het geheel nog zachtjes 3 minuten stoven. Vervolgens de kip met het bosuitje en het zout toevoegen en nog 1 à 2 minuten laten bakken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259757