banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Bumbu Rujak
Kip in roedjakkruiden
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
3 cm laos , gekneusd
2 theel, asem
3 eetl. water
3 eetl. olie
4 salamblaadjes
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel, gula jawa (palmsuiker)
zout

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
3,5 cm kunyit (kurkuma)
1 theel, trasi bakar
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemirinoten in een pan voor 3 minuten en rooster eerst de kunyit boven een houtskoolvuurtje. Snijd de kip in stukken en rooster dir ook boven een houtkooltvuurtje. Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de laos en de salamblaadjes en bak dit nog 2 minuten verder. Dan de kokosmelk, de palmsuiker, de met het water aangelengde asem en eventueel zout naar smaak en breng dit aan de kook. Vervolgens de kip toevoegen en dit nog 10 minuten laten sudderen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689485