1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bumbu Rujak
Kip in roedjakkruiden
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
3 cm laos , gekneusd
2 theel, asem
3 eetl. water
3 eetl. olie
4 salamblaadjes
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel, gula jawa (palmsuiker)
zout

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
3,5 cm kunyit (kurkuma)
1 theel, trasi bakar
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemirinoten in een pan voor 3 minuten en rooster eerst de kunyit boven een houtskoolvuurtje. Snijd de kip in stukken en rooster dir ook boven een houtkooltvuurtje. Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de laos en de salamblaadjes en bak dit nog 2 minuten verder. Dan de kokosmelk, de palmsuiker, de met het water aangelengde asem en eventueel zout naar smaak en breng dit aan de kook. Vervolgens de kip toevoegen en dit nog 10 minuten laten sudderen

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382061