Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Ikan Kering
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Sambal Ikan Kering

Bahan-bahan:
ingrediënten:
50 gr ikan kering
5 rode sjalotten
2 eetl olie
1 rode lombok
1 theel asem
2 eetl water

Cara membuat:
ingrediënten:
Snijd de sjalotten en de lobok fijn. Meng het water met de asem. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook en de ikan voor 3 minuten. Voeg dan het asemwater toe en sudder het geheel zachtjes totdat het vocht verdampt is

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922524