logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal ikan asap
sambal van gerookte vis en ansjovis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr ansjovis, gebakken
100 gr gerookte vis (bijv. makreel)
12 rode lomboks
8 rode rawits
1 tomaat
2 salam blaadjes
2 cm laos of 1 theel laos
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
6 eetl olie
 
Cara membuat:
Bereiding:
Pluk de vissen uit elkaar. Stoom de lomboks, de rawits en de tomaat gaar en wrijf dit tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de pasta met de salam en de laos voor 2 minuten. Voeg de gerookte vis, de ansjovis, het zout en de palmsuiker toe en bak het geheel gaar. 

Add comment

Submit

who is online

We have 47 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154341