1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bumbu Rujak
kip in pittige, zoetzure saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
zout naar smaak
1 eetl asem
3 eetl olie
6 sjalotten
3 teentjes knoflook
5 lomboks
1 theel trasi
2 cm laos
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
5 jeruk purutblaadjes
1 theel gula jawa (palmsuiker)
100 ml heet water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken en smeer deze in met het zout en de asem. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de stukken kip. Snijd, de sjalotten, de knoflook en de ontpitte lomboks fijn. Kneus deze samen trassi. Verhit een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten samen met de knoflook, de trasi, de laos, de sereh, de salan en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de stukken kip toe samen met het water. Voeg dan de gula jawa toe en stoof het gerecht vrijwel droog en gaar.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566