Logon3

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Daging Asam Jakarta - zuur vlees uit Jakarta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Asam Jakarta
zuur vlees uit Jakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (dij)
400 ml water
150 ml kokosmelk
1 theel asam jawa
1 eetl palmsuiker
1/2 theel peper
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
1 cm lengkuas/laos
1 theel ketumbar
1 theel zout

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees halfgaar. Schep het uit de pan en snijd het in 20 stukjes. Trek het vlees daarna wat uit elkaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 2 minuten. Voeg dan de asam, de palmsuiker en de peper toe en meng goed. Dan de kokosmelk en het vlees toevoegen en kook het vlees uit laag vuur verder gaar en totdat het vocht is verdampt. Strooi de bawang goreng erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 170 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40815254