rundvlees met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 salamblaadjes
3 cm laos
geraspte kokos van 1 kokosnoot
110 gr gula Jawa
zout
250 ml water
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theelepel ketumbar
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen en kook dit in een pan met het water voor 25 minuten. Zorg dat er 200 ml bouillon overblijft. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de palmsuiker. Meng alle ingrediënten en stoof het vlees verder zachtjes gaar en totdat het vocht is verdampt.
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 salamblaadjes
3 cm laos
geraspte kokos van 1 kokosnoot
110 gr gula Jawa
zout
250 ml water
Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theelepel ketumbar
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen en kook dit in een pan met het water voor 25 minuten. Zorg dat er 200 ml bouillon overblijft. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de palmsuiker. Meng alle ingrediënten en stoof het vlees verder zachtjes gaar en totdat het vocht is verdampt.