logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Daging Age
rundvlees met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 salamblaadjes
3 cm laos
geraspte kokos van 1 kokosnoot
110 gr gula Jawa
zout
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theelepel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in grote dobbelstenen en kook dit in een pan met het water voor 25 minuten. Zorg dat er 200 ml bouillon overblijft. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de palmsuiker. Meng alle ingrediënten en stoof het vlees verder zachtjes gaar en totdat het vocht is verdampt.

Add comment

Submit

who is online

We have 88 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420394