Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daging Age 2 - rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Age 2
rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
500 gr ribeye
3 teentjes knoflook
2 theel gerapste citroenschil
3 cm jahe
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
2 theel palmsuiker
3 eetl arachide olie
125 gr geraspte kokos
2 lente uien
125 ml santen

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reeepjes. Rasp de jahe en snijd de knoflook en de lenteui in dunne reepjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de knoflook, de citroenrasp, de jahe, de ketumbar, de palmsuiker en 2 eetl olie samen met het vlees. Marineer het vlees voor tenminste 1 uur.
Verhit in een wok de rest van de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de lenteui en de kokos toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de santen toevoegen en het geheel nog zachtjes bakken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251669