banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Daging Age 2 - rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Age 2
rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
500 gr ribeye
3 teentjes knoflook
2 theel gerapste citroenschil
3 cm jahe
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
2 theel palmsuiker
3 eetl arachide olie
125 gr geraspte kokos
2 lente uien
125 ml santen

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reeepjes. Rasp de jahe en snijd de knoflook en de lenteui in dunne reepjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de knoflook, de citroenrasp, de jahe, de ketumbar, de palmsuiker en 2 eetl olie samen met het vlees. Marineer het vlees voor tenminste 1 uur.
Verhit in een wok de rest van de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de lenteui en de kokos toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de santen toevoegen en het geheel nog zachtjes bakken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933117