banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Daging Age 2 - rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Age 2
rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
500 gr ribeye
3 teentjes knoflook
2 theel gerapste citroenschil
3 cm jahe
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
2 theel palmsuiker
3 eetl arachide olie
125 gr geraspte kokos
2 lente uien
125 ml santen

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reeepjes. Rasp de jahe en snijd de knoflook en de lenteui in dunne reepjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Meng de knoflook, de citroenrasp, de jahe, de ketumbar, de palmsuiker en 2 eetl olie samen met het vlees. Marineer het vlees voor tenminste 1 uur.
Verhit in een wok de rest van de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de lenteui en de kokos toe en bak dit nog 1 minuut. Vervolgens de santen toevoegen en het geheel nog zachtjes bakken totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37920629