1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cuk Manis
gestoofd gekruid rundvlees met aardappelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
200 gr aardappelen
150 gr gerapste kokos
350 ml kokosmelk
2 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1/8 theel anijs
1/8 theel jinten
2 cm jahe
1 theel zout
1 theel ketumbar
2 cm laos
2 cm kunyit

Taburan:
bumbu:
2 eetl bawang goreng
1 rode lombok, fijngesneden

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in blokjes. Rooster de kokos in een pan en wrijf of maal deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat deze van kleur verandert.
Voeg dan de kokosmelk en de aardappelen toe en kook het geheel verder gaar. Meng dan de kokos en het asamwater erdoor en kook nog voor 1 minuut. Bestrooi het met de bawang goreng en de lombok.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087876