Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Iga Sapi Goyang Lidah - gekruide geroosterde spareribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Sapi Goyang Lidah
gekruide geroosterde spareribs

ingrediënten:
1000 gr runder ribben
500 ml kokosmelk
5 eetl kecap manis
4 rode lomboks
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
6 sjalotjes
4 kemiri noten
7 rode lomboks
1 eetl asam/tamarinde
1 theel zout
2 eetl palmsuiker
1 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ribben in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen. Marineer de ribben met de kecap en de bumbu en laat dit 45 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en bak de ribben met de marinade en bak deze rondom bruin. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel zachtjes vrijwel gaar en de saus is ingedikt. Schep dan de lomboks erdoor.
Rooster vervolgens de ribben boven een houtskoolvuurtje bruin en besprenkel regelmatig met de marinade.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42086000