1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Pedas Taoco
zoet en pittig gebakken rundvlees

Bahan-bahan:
Ingriënten:
1000 gr runder spareribs
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1500 ml water
4 teentjes knoflook
7 sjalotjes
6 rode lomboks
3 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks in schuine ringen. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook dit voor 10 minuten. Schep het vlees uit de pan  en laat 500ml bouillon achter.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 4 minuten. Voeg de tauco toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en schep alles goed door elkaar. Voeg de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toe en kook alles zachtjes verder gaar.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619