Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Iga Pedas Taoco - zoet en pittig gebakken rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Pedas Taoco
zoet en pittig gebakken rundvlees

Bahan-bahan:
Ingriënten:
1000 gr runder spareribs
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1500 ml water
4 teentjes knoflook
7 sjalotjes
6 rode lomboks
3 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks in schuine ringen. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook dit voor 10 minuten. Schep het vlees uit de pan  en laat 500ml bouillon achter.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 4 minuten. Voeg de tauco toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en schep alles goed door elkaar. Voeg de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toe en kook alles zachtjes verder gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252