banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Pedas Taoco
zoet en pittig gebakken rundvlees

Bahan-bahan:
Ingriënten:
1000 gr runder spareribs
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1500 ml water
4 teentjes knoflook
7 sjalotjes
6 rode lomboks
3 eetl taoco
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotjes fijn. Snijd de lomboks in schuine ringen. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam en de jahe en kook dit voor 10 minuten. Schep het vlees uit de pan  en laat 500ml bouillon achter.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de lomboks voor 4 minuten. Voeg de tauco toe en meng alles goed. Dan het vlees toevoegen en schep alles goed door elkaar. Voeg de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en de bouillon toe en kook alles zachtjes verder gaar.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36251498