zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Daging Bumbu Dendeng - rundvlees met koriander
- Bakmi Godog Yogya - bami uit Yogyakarta
- Bami Goreng Sama Udang - eenvoudige gebakken mie met garnalen
- Sambal Goreng Tempe - gebakken reepjes tempe
- Tempe masak cabai gendot - gebakken tempe met gendot
- Rujak Kangkung - een pittige en frisse kangkung salade met tahu
- Bebek Asam Pedas - Eend in een pittige zurige saus
- Sateh Padang - saté uit Padang (Sumatra)
- Oseh-Oseh 2 - gehaktballetjes in saus
- Sambal Petis
Iga Masak Ngohiong - sparebibs in kruidige saus


Iga Masak Ngohiong
sparebibs in kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spareribs (rund)
100 gr champignons
9 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 eetl kecap asin
2 theel chinese 5 kruiden mengsel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel plamsuiker
1500 ml water
1 bosuitjes
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de bosui in stukjes. Snijd de ribben in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ribben toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze zacht. Voeg de kecaps, de kruiden, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.