Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Iga Masak Ngohiong - sparebibs in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Masak Ngohiong
sparebibs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spareribs (rund)
100 gr champignons
9 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 eetl kecap asin
2 theel chinese 5 kruiden mengsel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel plamsuiker
1500 ml water
1 bosuitjes
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de bosui in stukjes. Snijd de ribben in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ribben toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze zacht. Voeg de kecaps, de kruiden, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744