banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Iga Masak Ngohiong - sparebibs in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Masak Ngohiong
sparebibs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spareribs (rund)
100 gr champignons
9 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 eetl kecap asin
2 theel chinese 5 kruiden mengsel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel plamsuiker
1500 ml water
1 bosuitjes
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de bosui in stukjes. Snijd de ribben in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ribben toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze zacht. Voeg de kecaps, de kruiden, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557964