Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Iga Masak Ngohiong - sparebibs in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Masak Ngohiong
sparebibs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
700 gr spareribs (rund)
100 gr champignons
9 teentjes knoflook
4 eetl kecap manis
3 eetl kecap asin
2 theel chinese 5 kruiden mengsel
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel plamsuiker
1500 ml water
1 bosuitjes
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de bosui in stukjes. Snijd de ribben in stukken. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ribben toe en bak deze voor 3 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze zacht. Voeg de kecaps, de kruiden, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed. Dan het water toevoegen en het geheel zachtjes gaar sudderen.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433115