Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Iga Masak Keluak - gestoofde gekruide spareribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Masak Keluak
gestoofde gekruide spareribs

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr spareribs (rund)
12 jeruk purut blaadjes
3 sereh stengels
8 rode rawits
2 eetl zout
1 eetl plamsuiker
2500 ml water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 keluak / kluwek
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 kemiri noten
1 theel ketumbar
1 cm kunyit
2 cm laos
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de spareribs gaar. Laat daarna 2000 ml bouillon achter. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wrijf of maal de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut en de sereh voor 5 minuten. Voeg dit bij het vlees samen met het zout, de palmsuiker en de rawits en roer totdat het geheel gaar is geworden. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676