banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Iga Masak Asem Jawa - Gestoofde gekruide ribbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Iga Masak Asem Jawa
Gestoofde gekruide ribbetjes


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr runder ribbetjes
1000 ml water
2 salam blad
4 cm laos
2 theel asem
3 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in dikke ringetjes. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de ribbetjes in stukken. Snijd de laos doormindden. Verhit in een pan het water en voeg de salam, de helft van de laos en de ribbetjes toe en kook dit vrijwel gaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de salam, de laos en de lomboks toe en bak dit voor 3 minuten. Vervolgens dit toevoegen aan de ribbetjes samen met de asem, de palmsuiker, het zout en de kecap. Goed roeren totdat asem en palmsuiker is opgelost en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39970930