banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Iga Masak Asem Jawa - Gestoofde gekruide ribbetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Iga Masak Asem Jawa
Gestoofde gekruide ribbetjes


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr runder ribbetjes
1000 ml water
2 salam blad
4 cm laos
2 theel asem
3 eetl kecap manis
2 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl palmsuiker
1 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in dikke ringetjes. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de ribbetjes in stukken. Snijd de laos doormindden. Verhit in een pan het water en voeg de salam, de helft van de laos en de ribbetjes toe en kook dit vrijwel gaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de salam, de laos en de lomboks toe en bak dit voor 3 minuten. Vervolgens dit toevoegen aan de ribbetjes samen met de asem, de palmsuiker, het zout en de kecap. Goed roeren totdat asem en palmsuiker is opgelost en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37385937