banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Iga Garo Rica - spareribs in kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Iga Garo Rica
spareribs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spareribs rund
1 eetl asemwater
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
11 sjalotjes
2 serehstengels
3 salam blaadjes
2 theel zout
1/2 theel peper
800 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
8 rode lomboks
6 kemiri noten
2 cm jahe
1/2 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer het vlees met het asemwater, het zout en de kecap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de salam, de sereh en de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en roer alles goed. Giet dan langzaam het water, het zout en de peper toe en laat het geheel gaar sudderen en totdat de saus is ingedikt.
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40431046