Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Iga Garo Rica - spareribs in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Iga Garo Rica
spareribs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spareribs rund
1 eetl asemwater
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
11 sjalotjes
2 serehstengels
3 salam blaadjes
2 theel zout
1/2 theel peper
800 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
8 rode lomboks
6 kemiri noten
2 cm jahe
1/2 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer het vlees met het asemwater, het zout en de kecap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de salam, de sereh en de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en roer alles goed. Giet dan langzaam het water, het zout en de peper toe en laat het geheel gaar sudderen en totdat de saus is ingedikt.
 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131