Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Penyon sampi - Gestoofd rundvlees met nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Penyon sampi
Gestoofd rundvlees met nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr rundvlees
500 gr nangka
zout naar smaak
9 sjalotjes
3 eetl. olie
275 ml dikke kokosmelk (santen asli)
8 rawits

Haluskan:
boemboe:
1 theel. trasi bakar
1 theel. zwarte peper
1 theel. suiker
2,5 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in 2 uur gaar en de nangka in 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotje fijn. Snijd het vlees en de nangka in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en voeg dan de boemboe toe. Fruit alles nog kort en voeg dan de kokosmelk toe. Vervolgens het vlees, de nangka, de rawits en wat zout naar smaak toevoegen en nog 15 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42410989