Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Penyon sampi 2 -Gestoofd rundvlees met jonge nangka

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Penyon sampi
Gestoofd rundvlees met jonge nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
500 gr jonge nangka
zout naar smaak
6 sjalotten
2 eetl. olie
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 rawits

Haluskan:
boemboe:
1 theel. trasi bakar
1 theel. zwarte peper
1 theel. suiker
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees en de nangka in reepjes. Kook beiede apart gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten samen met de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en als dit kookt voeg dan het vlees samen met de nangka, het zout en de rawits toe en laat het geheel nogh 10 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251669