Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Abon - gekruid vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Abon
gekruid vlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr mager rundvlees
250 ml water
475 ml kokosmelk
9 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
9 rode rawits
12 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 theel korianderzaadjes, drooggebakken
1 theel djinten
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2,5 cm laos
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in het water gaar. Haal het vlees uit de pan en snijd het in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een grove pasta. Voeg de boemboe en de overige ingrediënten bij het vleesnat met het vlees en sudder het vlees verder gaar totdat het vocht is verdampt. Verwijder de salamblaadjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221