banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 2 Comments
Abon Abon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Abon Abon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. dun gesneden runderlappen
2 theel asem
zout
3 sjalotten, gesnipperd
2 geperste teentjes knoflook
1 eetl gula jawa (palmsuiker)
2 theel ketumbar
1 theel djinten
5 eetl mais-olie
250 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Breng het water aan de kook en leg daar het vlees in. Meng de asem met 4 eetlepels warm water en doe dit met een halve theelepel zout bij het vlees en laat dat koken tot het gaar is.
Wrijf of maal de knoflook, de suiker, de ketumbar en de djinten fijn tot een boemboe. Haal het vlees uit de pan en rafel het vlees uiteen. Roer daarna het vleesvocht door de boemboe en leg het vlees terug in de saus. Laat dit minstens 1 uur marineren. Laat het vlees daarna uitlekken
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin het vlees krokant.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690745