Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Abon Daging - drooggebakken uitgeplozen rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Abon Daging
drooggebakken uitgeplozen rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (mager en vezelrijk)
600 ml dunne kokosmelk (encer)
2 salam blad
4 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
1 eetl asam water
10 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
7 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met het vlees, de bumbu, de salam, de laos, de serai en het asamwater en kook het vlees zachtjes gaar en totdat de kokosmelk is ingedikt.
Schep het vlees uit de pan en trek het in de lengte uit elkaar. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en droog. Laat de olie uitlekken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582